跨考教育

跨考教育

当前位置: 跨考网 > 公共课 > 英语 > 翻译 > 正文

历年考研英语完形填空真题及答案:2003年

来源: 跨考教育

2014-07-15 13:46:43

手机考研网

收藏本文

历年考研英语完形填空题真题及答案(2000-2014)

  Section II Use of English(满分10分) Directions: Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [[A],[[B],[[C] or [[D] on ANSWER SHEET 1. (10 points)

  Teachers need to be aware of the emotional, intellectual, and physical changes that young adults experience. And they also need to give serious (21)[] to how they can be best (22)[] such changes. Growing bodies need movement and (23)[], but not just in ways that emphasize competition. (24)[] they are adjusting to their new bodies and a whole host of new intellectual and emotional challenges, teenagers are especially selfconscious and need the (25)[] that comes from achieving success and knowing that their accomplishments are (26)[] by others. However, the typical teenage lifestyle is already filled with so much competition that it would be (27)[] to plan activities in which there are more winners than losers, (28)[] ,publishing newsletters with many studentwritten book reviews, (29)[] student artwork, and sponsoring book discussion clubs. A variety of small clubs can provide (30)[] opportunities for leadership, as well as for practice in successful (31)[] dynamics. Making friends is extremely important to teenagers, and many shy students need the (32)[] of some kind of organization with a supportive adult (33)[] visible in the background. In these activities, it is important to remember that the young teens have (34)[] attention spans. A variety of activities should be organized (35)[] participants can remain active as long as they want and then go on to (36)[] else without feeling guilty and without letting the other participants (37)[]. This does not mean that adults must accept irresponsibility. (38)[] they can help students acquire a sense of commitment by (39)[] for roles that are within their (40)[] and their attention spans and by having clearly stated rules.

  21、

  [A] thought

  [B] idea

  [C] opinion

  [D] advice

  22、

  [A] strengthen

  [B] accommodate

  [C] stimulate

  [D] enhance

  23、

  [A] care

  [B] nutrition

  [C] exercise

  [D] leisure

  24、

  [A] If

  [B] Although

  [C] Whereas

  [D] Because

  25、

  [A] assistance

  [B]guidance

  [C] confidence

  [D] tolerance

  26、

  [A] claimed

  [B] admired

  [C] ignored

  [D] surpassed

  27、

  [A] improper

  [B] risky

  [C] fair

  [D] wise

  28、

  [A] in effect

  [B] as a result

  [C] for example

  [D] in a sense

  29、

  [A] displaying

  [B] describing

  [C] creating

  [D] exchanging

  30、

  [A] durable

  [B] excessive

  [C] surplus

  [D] multiple

  31、

  [A] group

  [B] individual

  [C] personnel

  [D] corporation

  32、

  [A] consent

  [B] insurance

  [C] admission

  [D] security

  33、

  [A] particularly

  [B] barely

  [C] definitely

  [D] rarely

  34、

  [A] similar

  [B] long

  [C] different

  [D] short

  35

  [A] if only

  [B] now that

  [C] so that

  [D] even if

  36、

  [A] everything

  [B] anything

  [C] nothing

  [D] something

  37、

  [A] off

  [B] down

  [C] out

  [D] alone

  38、

  [A] On the contrary

  [B] On the average

  [C] On the whole

  [D] On the other hand

  39、

  [A] making

  [B] standing

  [C] planning

  [D] taking

  40、

  [A] capabilties

  [B] responsibilities

  [C] proficiency

  [D] efficiency

  答案:Section II: Use of English (10 points)

  21. [A] 22. [B] 23. [C] 24. [D] 25. [C]

  26. [B] 27. [D] 28. [C] 29. [A] 30. [D]

  31. [A] 32. [D] 33. [B] 34. [D] 35. [C]

  36. [D] 37. [B] 38. [A] 39. [C] 40. [A]

相关推荐:

  历年考研英语真题下载汇总

  考研英语一和英语二的区别

  2015年考研英语怎么复习?

  2015年考研英语复习资料

  跨考暑期魔鬼集训营7月10日盛大开营

分享到:

相关推荐

跨考网| 研招网| 考研信息网| 关于我们| 加入我们| 联系我们 | 网站导航

跨考手机考研网:http://m.kuakao.com/ 考研从未如此简单

Copyright@2004-2014 www.kuakao.com All Right Reserived 京 ICP备11041699号-3

版权所有:北京尚学硕博教育咨询有限公司

 

公共课保分班

400-883-2220