研究生考研

跨考教育

当前位置: 跨考网 > 公共课 > 英语 > 完形 > 正文

历年考研英语完形填空真题及答案:2000年

来源: 跨考教育

2014-07-15 11:43:20

手机考研网

收藏本文

历年考研英语完形填空题真题及答案(2000-2014)

  Section II Cloze Test

  Directions:

  For each numbered blank in following passage, there are four choices marked [A], [B], [C] and [D]. Choose the best one and mark your answer on ANSWER SHEET 1 by blackening the corresponding letter in the brackets with a pencil. (10 points)

  If a farmer wishes to succeed, he must try to keep a wide gap between his consumption and his production. He must store a large quantity of grain __41__ consuming all his grain immediately. He can continue to support himself and his family __42__ he produces a surplus. He must use this surplus in three ways: as seed for sowing, as an insurance __43__ the unpredictable effects of bad weather and as a commodity which he must sell in order to __44__ old agricultural implements and obtain chemical fertilizers to __45__ the soil. He may also need money to construct irrigation __46__ and improve his farm in other ways. If no surplus is available, a farmer cannot be __47__. He must either sell some of his property or __48__ extra funds in the form of loans. Naturally he will try to borrow money at a low __49__ of interest, but loans of this kind are not __50__ obtainable.

  41. [A] other than

  [B] as well as

  [C] instead of

  [D] more than

  42. [A] only if

  [B] much as

  [C] long before

  [D] ever since

  43. [A] for

  [B] against

  [C] of

  [D] towards

  44. [A] replace

  [B] purchase

  [C] supplement

  [D] dispose

  45. [A] enhance

  [B] mix

  [C] feed

  [D] raise

  46. [A] vessels

  [B] routes

  [C] paths

  [D] channels

  47. [A] self-confident

  [B] self-sufficient

  [C] self-satisfied

  [D] self-restrained

  48. [A] search

  [B] save

  [C] offer

  [D] seek

  49. [A] proportion

  [B] percentage

  [C] rate

  [D] ratio

  50. [A] genuinely

  [B] obviously

  [C] presumably

  [D] frequently

  答案:Part II: Cloze Test (10 points)

  41. [C] 42. [A] 43. [B] 44. [A] 45. [C]

  46. [D] 47. [B] 48. [D] 49. [C] 50. [D]

相关推荐:

  历年考研英语真题下载汇总

  考研英语一和英语二的区别

  2015年考研英语怎么复习?

  2015年考研英语复习资料

  跨考暑期魔鬼集训营7月10日盛大开营

分享到:

相关推荐

跨考网| 研招网| 考研信息网| 关于我们| 加入我们| 联系我们 | 网站导航

跨考手机考研网:http://m.kuakao.com/ 考研从未如此简单

Copyright@2004-2014 www.kuakao.com All Right Reserived 京 ICP备11041699号-3

版权所有:北京尚学硕博教育咨询有限公司

 

暑期团报优惠

400-883-2220