跨考教育

跨考教育

当前位置: 跨考网 > 公共课 > 英语 > 完形 > 正文

历年考研英语完形填空真题及答案:2005年

来源: 跨考教育

2014-07-15 14:24:00

手机考研网

收藏本文

历年考研英语完形填空题真题及答案(2000-2014)

  Section Ⅰ Use of English

  Directions:

  Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark A,B,C or D on ANSWER SHEET 1(10 points)

  The human nose is an underrated tool. Humans are often thought to be insensitive smellers compared with animals, 1 this is largely because, 2 animals ,we stand upright. This means that our noses are 3 to perceiving those smells which float through the air, 4 the majority of smells which stick to surfaces. In fact

  5 , we are extremely sensitive to smells, 6 we do not generally realize it. Our noses are capable of 7 human smells even when these are 8 to far below one part in one million.

  Strangely, some people find that they can smell one type of flower but not another, 9 others are sensitive to the smells of both flowers. This may be because some people do not have the genes necessary to generate 10 smell receptors in the nose. These receptors are the cells which sense smells and send 11 to the brain. However, it has been found that even people insensitive to a certain smell 12 can suddenly become sensitive to it when 13 to it often enough.

  The explanation for insensitivity to smell seems to be that brain finds it

  14 to keep all smell receptors working all the time but can 15 new receptors if necessary. This may 16 explain why we are not usually sensitive to our own smells we simply do not need to be. We are not 17 of the usual smell of our own house but we 18 new smells when we visit someone else's. The brain finds it best to keep smell receptors 19 for unfamiliar and emergency signals 20 the smell of smoke, which might indicate the danger of fire.

  1. [A]although [B]as [C]but [D]while

  2. [A]above [B]unlike [C]excluding [D]besides

  3. [A]limited [B]committed [C]dedicated [D]confined

  4. [A]catching [B]ignoring [C]missing [D]tracking

  5. [A]anyway [B]though [C]instead [D]therefore

  6. [A]even if [B]if only [C]only if [D]as if

  7. [A]distinguishing[B]discovering [C]determining[D]detecting

  8. [A]diluted [B]dissolved [C]determining[D]diffused

  9. [A]when [B]since [C]for [D]whereas

  10. [A]unusual [B]particular [C]unique [D]typical

  11. [A]signs [B]stimuli [C]messages [D]impulses

  12. [A]at first [B]at all [C]at large [D]at times

  13. [A]subjected [B]left [C]drawn [D]exposed

  14. [A]ineffective [B]incompetent [C]inefficient[D]insufficient

  15. [A]introduce [B]summon [C]trigger [D]create

  16. [A]still [B]also [C]otherwise [D]nevertheless

  17. [A]sure [B]sick [C]aware [D]tired

  18. [A]tolerate [B]repel [C]neglect [D]notice

  19. [A]availabe [B]reliable[C]identifiable[D]suitable

  20. [A]similar to[B]such as [C]along with [D]aside from

  答案:Section I: Use of English (10 points)

  1. [C] 2. [B] 3. [A] 4. [C] 5. [B]

  6. [A] 7. [D] 8. [A] 9. [D] 10. [B]

  11. [C] 12. [A] 13. [D] 14. [C] 15. [D]

  16. [B] 17. [C] 18. [D] 19. [A] 20. [B]

相关推荐:

  历年考研英语真题下载汇总

  考研英语一和英语二的区别

  2015年考研英语怎么复习?

  2015年考研英语复习资料

  跨考暑期魔鬼集训营7月10日盛大开营

分享到:

相关推荐

跨考网| 研招网| 考研信息网| 关于我们| 加入我们| 联系我们 | 网站导航

跨考手机考研网:http://m.kuakao.com/ 考研从未如此简单

Copyright@2004-2014 www.kuakao.com All Right Reserived 京 ICP备11041699号-3

版权所有:北京尚学硕博教育咨询有限公司

 

公共课保分班

400-883-2220