跨考教育

跨考教育

当前位置: 跨考网 > 公共课 > 英语 > 完形 > 正文

历年考研英语完形填空真题及答案:2008年

来源: 跨考教育

2014-07-15 14:44:28

手机考研网

收藏本文

历年考研英语完形填空题真题及答案(2000-2014)

  Section I Use of English

  Directions:

  Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on ANSWER SHEET 1. (10 points)

  The idea that some groups of people may be more intelligent than others is one of those hypotheses that dare not speak its name. But Gregory Cochran is 1 to say it anyway. He is that 2 bird, a scientist who works independently 3 any institution. He helped popularize the idea that some diseases not 4 thought to have a bacterial cause were actually infections, which aroused much controversy when it was first suggested.

  5 he, however, might tremble at the 6 of what he is about to do. Together with another two scientists, he is publishing a paper which not only 7 that one group of humanity is more intelligent than the others, but explains the process that has brought this about. The group in 8 are a particular people originated from central Europe. The process is natural selection.

  This group generally do well in IQ test, 9 12-15 points above the 10 value of 100, and have contributed 11 to the intellectual and cultural life of the West, as the 12 of their elites, including several world-renowned scientists,13 hey also suffer more often than most people from a number of nasty genetic diseases, such as breast cancer. These facts, 14 ave previously been thought unrelated. The former has been 15 social effects, such as a strong tradition of 16 ucation. The latter was seen as a (an) 17 genetic isolation. Dr. Cochran suggests that the intelligence and diseases are intimately18 is argument is that the unusual history of these people has 19 em to unique evolutionary pressures that have resulted in this 20 ate of affairs.

  1. [A] selected [B] prepared [C] obliged [D] pleased

  2. [A] unique [B] particular [C] special [D] rare

  3. [A] of [B] with [C] in [D] against

  4. [A] subsequently [B] presently [C] previously [D] lately

  5. [A] Only [B] So [C] Even [D] Hence

  6. [A] thought [B] sight [C] cost [D] risk

  7. [A] advises [B] suggests [C] protests [D] objects

  8. [A] progress [B] fact [C] need [D] question

  9. [A] attaining [B] scoring [C] reaching [D] calculating

  10. [A] normal [B] common [C] mean [D] total

  11. [A] unconsciously [B] disproportionately

  [C] indefinitely [D] unaccountably

  12. [A] missions [B] fortunes [C] interests [D] careers

  13. [A] affirm [B] witness [C] observe [D] approve

  14. [A] moreover [B] therefore [C] however [D] meanwhile

  15. [A] given up [B] got over [C] carried on [D] put down

  16. [A] assessing [B] supervising [C] administering [D] valuing

  17. [A] development [B] origin [C] consequence [D] instrument

  18. [A] linked [B] integrated [C] woven [D] combined

  19. [A] limited [B] subjected [C] converted [D] directed

  20. [A] paradoxical [B] incompatible [C] inevitable [D] continuous

  Section I: Use of English (10 points)

  答案:1. B 2. D 3. A 4. C 5. C

  6. A 7. B 8. D 9. B 10. C

  11. B 12. D 13. A 14. C 15. D

  16. D 17. C 18. A 19. B 20. A

相关推荐:

  历年考研英语真题下载汇总

  考研英语一和英语二的区别

  2015年考研英语怎么复习?

  2015年考研英语复习资料

  跨考暑期魔鬼集训营7月10日盛大开营

分享到:

相关推荐

跨考网| 研招网| 考研信息网| 关于我们| 加入我们| 联系我们 | 网站导航

跨考手机考研网:http://m.kuakao.com/ 考研从未如此简单

Copyright@2004-2014 www.kuakao.com All Right Reserived 京 ICP备11041699号-3

版权所有:北京尚学硕博教育咨询有限公司

 

公共课保分班

400-883-2220