跨考教育

跨考教育

当前位置: 跨考网 > 公共课 > 英语 > 完形 > 正文

2010年考研英语(二)完形填空真题及答案

来源: 跨考教育

2014-07-15 15:07:18

手机考研网

收藏本文

历年考研英语完形填空题真题及答案(2000-2014)

  Section I Use of English

  Directions:

  Read the following passage. For each numbered blank there are four choices marked A, B, C and D. Choose the best one and mark your answers on ANSWER SHEET l. (10 points)

  The outbreak of swine flu that was first detected in Mexico was declared a global pandemic on June 11, 2009.It is the first worldwide epidemic__1___ by the World Health Organization in 41 years.

  The heightened alert __2___an emergency meeting with flu experts in Geneva that assembled after a sharp rise in cases in Australia, and rising ___3_ in Britain, Japan, Chile and elsewhere.

  But the epidemic is "____4__" in severity, according to Margaret Chan, the organization's director general, ____5__the overwhelming majority of patients experiencing only mild symptoms and a full recovery, often in the _____6_of any medical treatment.

  The outbreak came to global __7___in late April 2009, when Mexican authorities noticed an unusually large number of hospitalizations and deaths __8__ healthy adults. As much of Mexico City shut down at the height of a panic, cases began to __9__in New York City, the southwestern United States and around the world.

  In the United States, new cases seemed to fade __10__warmer weather arrived. But in late September 2009, officials reported there was __11__flu activity in almost every state and that virtually all the __12___tested are the new swine flu, also known as (A) H1N1, not seasonal flu. In the U.S., it has __13__ more than one million people, and caused more than 600 deaths and more than 6,000 hospitalizations.

  Federal health officials __14__ Tamiflu for children from the national stockpile and began 15 orders from the states for the new swine flu vaccine. The new vaccine, which is different from the annual flu vaccine, is 16 ahead of expectations. More than three million doses were to be made available in early October 2009, though most of those 17 doses were of the FluMist nasal spray type, which is not 18 for pregnant women, people over 50 or those with breathing difficulties, heart disease or several other 19 . But it was still possible to vaccinate people in other high-risk group: health care workers, people 20 infants and healthy young people.

  1. [A] criticized [B]appointed [C]commented [D]designated

  2. [A] proceeded [B]activated [C]followed [D]prompted

  3. [A] digits [B]numbers [C]amounts [D]sums

  4. [A] moderate [B]normal [C]unusual [D]extreme

  5. [A] with [B]in [C]from [D]by

  6. [A] progress [B]absence [C]presence [D]favor

  7. [A] reality [B]phenomenon [C]concept [D]notice

  8. [A] over [B]numbers [C]among [D]to

  9. [A] stay up [B] crop up [C]fill up [D]cover up

  10 [A] as [B]if [C]unless [D]until

  11 [A] excessive [B]enormous [C]significant [D]magnificent

  12 [A] categories [B]examples [C]patterns [D]samples

  13 [A]imparted [B]immersed [C]injected [D]infected

  14 [A] released [B]relayed [C]relieved [D]remained

  15 [A]placing [B]delivering [C]taking [D]giving

  16 [A]feasible [B]available [C]reliable [D]applicable

  17 [A]prevalent [B]principal [C]innovative [D]initial

  18 [A]presented [B]restricted [C]recommended [D]introduced

  19 [A]problems [B]issues [C]agonies [D]sufferings

  20 [A]involve in [B]caring for [C]concerned with [D]warding off

  2010年考研英语二真题答案

  21 D 22 A 23 B 24 C 25 C

  26 A 27 C 28 D 29 D 30 B

  31 A 32 A 33 D 34 C 35 B

  36 A 37 C 38 C 39 C 40 D

相关推荐:

  历年考研英语真题下载汇总

  考研英语一和英语二的区别

  2015年考研英语怎么复习?

  2015年考研英语复习资料

  跨考暑期魔鬼集训营7月10日盛大开营

分享到:

相关推荐

跨考网| 研招网| 考研信息网| 关于我们| 加入我们| 联系我们 | 网站导航

跨考手机考研网:http://m.kuakao.com/ 考研从未如此简单

Copyright@2004-2014 www.kuakao.com All Right Reserived 京 ICP备11041699号-3

版权所有:北京尚学硕博教育咨询有限公司

 

公共课保分班

400-883-2220