跨考教育

跨考教育

当前位置: 跨考网 > 公共课 > 英语 > 完形 > 正文

历年考研英语完形填空真题及答案:2007年

来源: 跨考教育

2014-07-15 14:37:42

手机考研网

收藏本文

历年考研英语完形填空题真题及答案(2000-2014)

  Section I Use of English

  Directions: Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark A,B,C,and D on ANSWER SHEET 1 (10 points)

  By 1830 the former Spanish and Portuguese colonies had become independent nations. The roughly 20 million __1__ of these nations looked __2__ to the future. Born in the crisis of the old regime and Iberian Colonialism, many of the leaders of independence __3__ the ideas of representative government, careers __4__ to talent, freedom of commerce and trade, the __5__ to private property, and a belief in the individual as the basis of society, __6__ there was a belief that the new nations should be sovereign and independent states, large enough to be economically viable and integrated by a __7__ set of laws.

  On the issue of __8__ of religion and the position of the church,__9__ ,there was less agreement __10__ the leadership. Roman Catholicism had been the state religion and the only one __11__ by the Spanish crown,__12__ most leaders sought to maintain Catholicism __13__ the official religion of the new states, some sought to end the __14__ of other faiths. The defense of the Church became a rallying __15__ for the conservative forces.

  The ideals of the early leaders of independence were often egalitarian, valuing equality of everything. Bolivar had received aid from Haiti and had __16__ in return to abolish slavery in the areas he liberated. By 1854 slavery had been abolished everywhere except Spain's __17__ colonies. Early promises to end Indian tribute and taxes on people of mixed origin came much __18__ because the new nations still needed the revenue such policies __19__ Egalitarian sentiments were often tempered by fears that the mass of the population was __20__ self-rule and democracy.

  1. [A] natives  [B] inhabitants  [C] peoples  [D] individuals

  2. [A] confusedly  [B] cheerfully  [C] worriedly  [D] hopefully

  3. [A] shared  [B] forgot  [C] attained  [D] rejected

  4. [A] related  [B] close  [C] open  [D] devoted

  5. [A] access  [B] succession  [C] right  [D] return

  6. [A] Presumably  [B] Incidentally  [C] Obviously  [D] Generally

  7. [A] unique  [B] common  [C] particular  [D] typical

  8. [A] freedom  [B] origin  [C] impact  [D] reform

  9. [A] therefore  [B] however  [C] indeed  [D] moreover

  10. [A] with  [B] about  [C] among  [D] by

  11. [A] allowed  [B] preached  [C] granted  [D] funded

  12. [A] Since  [B] If  [C] Unless  [D] While

  13. [A] as  [B] for  [C] under  [D] against

  14. [A] spread  [B] interference  [C] exclusion  [D] influence

  15. [A] support  [B] cry  [C] plea  [D] wish

  16. [A] urged  [B] intended  [C] expected  [D] promised

  17. [A] controlling  [B] former  [C] remaining  [D] original

  18. [A] slower  [B] faster  [C] easier  [D] tougher

  19. [A] created  [B] produced  [C] contributed  [D] preferred

  20. [A] puzzled by  [B] hostile to  [C] pessimistic about  [D] unprepared for

  答案:Section I Use of English

  1.B 2. D 3. C 4. A 5. C

  6.D 7. C 8. C 9. B 10. C

  11.C 12.D 13.A 14.D 15.C

  16.D 17.B 18.D 19.C 20.D

相关推荐:

  历年考研英语真题下载汇总

  考研英语一和英语二的区别

  2015年考研英语怎么复习?

  2015年考研英语复习资料

  跨考暑期魔鬼集训营7月10日盛大开营

 

分享到:

相关推荐

跨考网| 研招网| 考研信息网| 关于我们| 加入我们| 联系我们 | 网站导航

跨考手机考研网:http://m.kuakao.com/ 考研从未如此简单

Copyright@2004-2014 www.kuakao.com All Right Reserived 京 ICP备11041699号-3

版权所有:北京尚学硕博教育咨询有限公司

 

公共课保分班

400-883-2220